Podelitev priznanj gimnazijcem

Na Gimnaziji ŠC Velenje smo danes, 24. 6. 2024, hkrati obeležili državni praznik in podelili priznanja najboljšim dijakom, ki so bili poleg šolskega dela aktivni še na drugih področjih in dosegali izjemne rezultate in najvišja priznanja, tako doma kot v tujini, se uvrstili na več mednarodnih olimpijad, poleg številnih tekmovanj pa so bili mnogi zelo aktivni tudi na drugih področjih in tako pomembno vplivali na prepoznavnost gimnazije v našem okolju.

Dragi dijaki, ponosni smo na vas in vam želimo še veliko uspehov na vaši poti.

Iskrena zahvala vsem učiteljem, ki so vas pri tem spodbujali, vam pomagali in vam stali ob strani. Tudi s številnimi dodatnimi možnostmi in priložnostmi, da se izkažete.

Prav vsak dijak in učitelj predstavljata pomemben delček v našem skupnem mozaiku, zato je pomembno, da se tega zavedamo in spoštujemo delo in trud vsakega med nami.

Če bomo držali skupaj, nas nihče ne bo mogel premagati, je bilo sporočilo kneza Sama svojim trem sinovom, ki je bilo rdeča nit proslave, ki so jo prejšnji teden več kot odlično pod mentorstvom Jožeta Volka pripravili naši dijaki.

Zato, dragi dijaki, verjemite vase, zaupajte v svojo pot, vztrajajte in sanjajte velike sanje. Mi smo tukaj za vas; pomembno je, da si zaupamo, se podpiramo in skupaj ustvarjamo šolo, v kateri bo vsakdo lahko pokazal vse svoje zmožnosti.

Iskrene čestitke in prijetne počitnice!

ravnateljica: Gabrijela Fidler, univ. dipl. psih.

Foto: Milan Njenjić

Podelitev gimnazijskih priznanj (23)