srssersssdgimvssmicdsd
  • Gimnazija
srssersssdgimvssmicdsd
  • Domov

Vabilo na delavnico za starše POGOVORITI SE MORAMO O ALKOHOLU IN KONOPLJI

Spoštovani!

Zavod VOZIM vas v sodelovanju s Športno zvezo Velenje in skupaj s priznanimi strokovnjaki iz NIJZ na področju alkoholne problematike in drog ter s psihoterapevtko, strokovnjakinjo na področju psihosocialnih veščin, vabi na brezplačno spletno delavnico za starše POGOVORITI SE MORAMO O ALKOHOLU IN KONOPLJI.

Delavnica bo v torek, 4. 10. 2022, ob 17. uri na Zoomu.

Preberi več

Vabilo na okroglo mizo SPOMINI SKOZI ČAS

Vabimo vas na okroglo mizo ob izdaji brošure Spomini skozi čas, ki jo pripravljamo Gimnazija Šolskega centra Velenje v sodelovanju z Mestno knjižnico Velenje v sredo, 5. 10. 2022, ob 19.19 v preddverju knjižnice Velenje.
Skupaj z nekdanjimi dijaki bomo obujali spomine na gimnazijska leta. Dogodek bodo aktivno sooblikovali naši sedanji dijaki.
Vabljeni vsi, ki vas zanima življenje na gimnaziji v različnih časovnih obdobjih.

Preberi več

Devetošolci na obisku

Danes so bili na gimnaziji Velenje glavni gostje devetošolci iz Osnovne šole Gustava Šiliha Velenje. Z zanimivimi delavnicami in osebno interakcijo z našimi dijaki so spoznali gimnazijske izobraževalne programe in način dela na šoli.

Devetošolci, zahvaljujemo se vam za nadvse prijeten obisk, z veseljem vas bomo sprejeli v svoje vrste.

Preberi več

Aktivnosti prostovoljcev v mesecu septembru

Prostovoljci Šolskega centra Velenje smo šolsko leto 2022/23 pričeli zelo aktivno, saj smo že v mesecu septembru izpeljali mnoge dobrodelne dejavnosti.

V začasnem domu v Topolšici smo obiskali stanovalce Doma za varstvo odraslih in ponovno obudili naše plesne urice, ki nas združujejo že 6. leto zapored.

Preberi več

Ko se radovedneži podajo na svoj prvi potep na morsko obalo in soline,

jih tudi neprijazna vremenska napoved od tega ne odrine. Radovedneži smo svoj prvi potep pričeli veseli in polni pričakovanj. Pot nas je ponesla vse do Obale, kjer smo raziskovali, proučevali, ustvarjali in se navduševali ves pretekli vikend. V pičlih treh dneh smo o morski obali, njenih raznovrstnih prebivalcih, njihovih navadah in kulturah v sklopu predmetov biologije, zgodovine, umetnostne zgodovine in likovne umetnosti izvedeli vse in še več! Da smo se imeli res fino, se vidi tudi na fotografijah. 😊

Preberi več

Arhiv

Spremljajte nas na socialnih omrežjih

Osnovni podatki

Gimnazija
Trg mladosti 3,
3320 Velenje

03 89 60 600
03 89 60 660