srssersssdgimvssmicdsd

Natečaj Gimnazije Velenje za devetošolce: Ustvarjajmo v tujem jeziku.

Razpisana tema za šolsko leto 2020/21: Grafiti.

Ustvarite lahko literarni izdelek (spis, kratka zgodba, pesem, skeč, strip, pravljica ali kratka dramska igra z največ 1500 besedami) in/ali posnamete kratek filmček (največ 5 minut). Število izdelkov na šolo ni omejeno, pri posameznem izdelku pa lahko sodeluje največ 6 učencev.
Vse mlade ustvarjalce bomo skupaj z njihovimi mentorji marca ali aprila 2021 povabili na zaključno prireditev s podelitvijo nagrad in priznanj (v skladu s takrat veljavnimi priporočili NIJZ), na kateri bodo svoje prispevke predstavili v obliki zabavne delavnice v manjših skupinah. Vse prispevke in fotografije s prireditve bomo z dovoljenjem staršev naložili na https://www.dropbox.com.
Na natečaj se prijavite z izpolnjeno priloženo prijavnico za vsak izdelek in dovoljenji staršev najkasneje do torka, 9. februarja 2021, na naslov natecajgimnazijavelenje@gmail.com, na isti naslov pošljite tudi prispevke. Filmčke naložite na: https://www.dropbox.com/login (prijava: z elektronskim naslovom natecajgimnazijavelenje@gmail.com, geslo: natecajTJ) ali pa na zgornji naslov pošljite link zasebnega posnetka, ki ste ga naložili na You tube.
Na natečaj se lahko prijavite tudi devetošolci samostojno, brez mentorjev.

Za vse dodatne informacije smo vam na voljo na zgoraj navedenem elektronskem naslovu.

Veselimo se sodelovanja z vami.

Aktiv tujih jezikov Gimnazije Velenje

Arhiv

Spremljajte nas na socialnih omrežjih

Osnovni podatki

Gimnazija
Trg mladosti 3,
3320 Velenje

03 89 60 600
03 89 60 660