srssersssdgimvssmicdsd

Evropska_deklika_MAT_olimpijada
Inventura2022-016
umetnikiveer2U-117
Umetnikiveer3U-063
Start_UP_na_prostem
Maturantska_ekskurzija_panija
Kiparjenje_glina
ola_v_naravi_1_
Diamantni_maturant_Rok_TB_pri_Pahorju
IMG_20220223_110448
Obinskiprvakivodbojki
OtrocispostajeZoom-001
previous arrow
next arrow

Mnogoboj družabnosti na Šolskem centru Velenje

Zadnji delovni dan pred prvomajskimi počitnicami smo na Šolskem centru Velenje po dveletnem premoru organizirali tradicionalni Mnogoboj družabnosti, na katerem so sodelovali dijaki vseh srednjih šol ŠC Velenje. Skupaj so v mešanih ekipah sodelovali pri nalogah, ki so jih morali opraviti na osmih kontrolnih točkah po Velenju. Na vsaki kontrolni točki so po opravljeni nalogi žrebali naključno besedo iz katerih so morali do konca poti sestaviti zgodbo. Dogodek smo zaključili na prireditvenem prostoru Vista, kjer so se z glasbenimi točkami predstavili dijaki vseh srednjih šol Šolskega centra Velenje. Tekmovalne ekipe so prebrale svoje zgodbe in ekipa, ki je za svojo zgodbo prejela najglasnejši aplavz, je prejela pokal Mnogoboja družabnosti. 

Po uradnem zaključku prireditve smo poklepetali ob pogostitvi, ki jo je prispevala Mestna občina Velenje v okviru projekta TalentMagnet, kamor se lahko vključijo dijaki s klikom na povezavo https://forms.gle/nhgoT6ibucFowK6KA. Osnovne informacije o včlanitvi v klub najdete v dokumentu:

TalentMagnet klub_obrazložitev

Po dveh letih omejenega druženja smo s tem dogodkom dijakom zopet omogočili bolj sproščeno medsebojno povezovanje, ki je dijakom Šolskega centra Velenje polepšal vstop v prvomajske počitnice.
Povezava do RTV posnetka: https://www.rtvslo.si/rtv365/arhiv/174867971?s=tv&t=108

Sara Brezovnik

Arhiv

Spremljajte nas na socialnih omrežjih

Osnovni podatki

Gimnazija
Trg mladosti 3,
3320 Velenje

03 89 60 600
03 89 60 660