srssersssdgimvssmicdsd

VOŠČILO RAVNATELJICE

Dragi dijaki, spoštovani starši, cenjeni sodelavci!

Za nami je še eno leto polno negotovosti, ki je zamajalo naše temelje, hkrati pa nam je ponujalo tudi ogromno možnosti in priložnosti za razvoj novih idej, pristopov in načinov dela.

Vsaka kriza je priložnost za evalvacijo obstoječega in osebni napredek. Pri tem pa je pomembna zrelost, določena stopnja samokritičnosti, predvsem pa vztrajnost in medsebojno povezovanje, zaupanje in sodelovanje, s katerim skupaj ustvarjamo prijetno okolje, v katerem se bomo počutili sprejeto in varno. Okolje, v katerem bomo odprti za ustvarjalne in nove ideje, pogumnejši, drznejši…

Dragi dijaki, želim vam, da bi zaupali vase, vztrajali pri doseganju zastavljenih ciljev in imeli čim več ustvarjalnih idej v novem letu.

Dragi starši, omogočite svojim otrokom mnogo dobrih odločitev in oblikovanje njihovega življenja po njihovih merilih, trdno jim stojte ob strani tudi takrat, ko njihovo sonce ne bo v zenitu.

Spoštovani učitelji, če boste zmogli videti v želodu hrast, v zrnu peska palačo in v najbolj plahem dijaku največjega strokovnjaka, boste svoje poslanstvo opravili na najboljši možen način.  

Želim vam, da bi v prazničnih dneh okusili srečo v trenutkih, ki jih preživite s svojimi najdražjimi, v novem letu pa v uspehih na delovnem mestu ali v šolskih klopeh in na vseh poteh, ki nas vodijo do zastavljenih ciljev.

Vsem nam želim, da bi nas ti negotovi časi okrepili in medsebojno povezali.

Ostanite zdravi in nasmejani,  

SREČNO 2022!

Gabrijela Fidler, ravnateljica Gimnazije

Arhiv

Spremljajte nas na socialnih omrežjih

Osnovni podatki

Gimnazija
Trg mladosti 3,
3320 Velenje

03 89 60 600
03 89 60 660