srssersssdgimvssmicdsd

Ob koncu šolskega leta

Za nami je zelo posebno, a vendarle zelo uspešno šolsko leto, ki smo ga zaključili s 93 % uspehom ob koncu pouka in preko 60 % dijaki, ki so dosegli odličen in prav dober uspeh.

Poleg šolskega uspeha pa so dijaki nanizali dolgo ogrlico biserov izjemnih uspehov, saj je kar 80 dijakov prejemnikov priznanj Gimnazije ŠCV za številne dosežke na različnih tekmovanjih, natečajih, tako iz znanja splošnih predmetov, kot na glasbenem in športnem področju. Za leto epidemije, zaprtja šol in dolgo časa trajajočega pouka na daljavo, kar je zmanjšalo tudi nabor različnih tekmovanj, je to res izjemen dosežek.

Uspešni ljudje ne postanejo čez noč. Uspeh je rezultat trdega dela, odločnosti in vztrajnega sledenja svojim ciljem. Da bi bili uspešni, moramo vsak dan prepoznati in izkoristiti ponujene možnosti. Uspešni ljudje imajo tako le eno skupno lastnost: vsi so sposobni prevzeti odgovornost.

Naši dijaki so s svojim delom dokazali, da imajo to. Odločnost, vztrajnost in odgovornost. Ob strani so jim stali tudi mentorji, ki so verjeli v njih, jih spodbujali in kljub delu na daljavo vztrajno iskali načine in možnosti za kvalitetno pripravo.

Ponosna sem na naše dijake in učitelje in hvaležna, saj s svojimi dosežki bogatijo tudi ime naše gimnazije. Želim si, da bi vse življenje z zaupanjem sledili svojim sanjam in se trudili živeti, tako, kot ste si zamislili. Mi verjamemo v vas in v vaš uspeh tudi v prihodnje in si želimo, da bi leto epidemije v našem spominu ostalo, kot leto izzivov, ki je pripomoglo k našemu osebnemu razvoju in nas je, daljavi navkljub, še bolj povezalo.

ravnateljica Gabrijela Fidler, univ. dipl. psih

Arhiv

Spremljajte nas na socialnih omrežjih

Osnovni podatki

Gimnazija
Trg mladosti 3,
3320 Velenje

03 89 60 600
03 89 60 660