srssersssdgimvssmicdsd

Vpis v Gimnazijo Velenje

Dragi devetošolci, spoštovani starši,

februarja je potekal virtualni informativni dan GimnazijeInformacije na spletni strani: https://informativni.scv.si/gimnazija-velenje/ so še vedno dostopne, prav tako pa je še vedno na voljo tudi naša videopredstavitev, zato vas vabimo, da si jo ogledate na: https://video.eko.com/v/A98g7G?autoplay=true.Vse, ki se zanimate za vpis v:

  • športni oddelek, vabimo, da nam pošljete vse potrebne obrazce (zdravniško potrdilo, izjavo trenerja in potrdilo Nacionalne športne panožne zveze)
  • umetniško gimnazijo (likovno in glasbeno smer), vabimo, da nam pošljete prijavnico na preizkus nadarjenosti.

Vso potrebno dokumentacijo nam pošljite do 4. 3. 2021 na naslov ŠCV, Gimnazija, Trg mladosti 3, 3320 Velenje ali na e-naslov: sara.brezovnik@scv.si, kjer smo vam tudi na voljo za dodatna vprašanja.
Potem pa ne pozabite do 2. 4. 2021 oddati svoje prijavnice na našo šolo. Ta informacija je pomembna za vpis v kateri koli program! Navodila za izpolnjevanje prijavnice boste dobili v osnovni šoli, lahko pa si pomagate tudi z našim filmčkom, ki smo ga v lanskem šolskem letu posneli za devetošolce: http://gimnazija.scv.si/?p=5815.

Če si želite široko odpreti svojo karierno pot in v polnosti izkoristiti svoje potenciale, se nam pridružite na Gimnaziji Velenje in skupaj z nami zgradite svojo zgodbo o uspehu!

Arhiv

Spremljajte nas na socialnih omrežjih

Osnovni podatki

Gimnazija
Trg mladosti 3,
3320 Velenje

03 89 60 600
03 89 60 660