srssersssdgimvssmicdsd

Športno plezanje državno prvenstvo

Zadnji vikend v novembru so se slovenski športni plezalci potegovali še za zadnje točke v seštevku tekem državnega prvenstva.

Naša dijakinja Janja Garnbret na zadnji tekmi ni nastopila zaradi udeležbe na tekmi La sportiva legends only2015.

Naši plezalci, Janja Garnbret iz 2. Š, Tjaša Slemenšek iz 2. Š in Zan Lovenjak Sudar iz 3. Š, so na zadnji tekmi in skupni razvrstitvi državnega prvenstva v balvanih in težavnosti dosegli naslednje rezultate:

Tjaša Slemenšek je med kadetinjami na balvanu dosegla 1. mesto, med kadeti pa je bil Zan Lovenjak Sudar drugi.

V skupni razvrstitvi si je naslov državne prvakinje med kadetinjami že na prejšnjih tekmah državnega prvenstva priplezala Janja Garnbret, Tjaša Slemenšek pa je postala v tej kategoriji podprvakinja.

Med članicami si je na tekmi v reševanju balvanskih problemov Tjaša Slemenšek priborila 3. mesto, v skupni razvrstitvi državnega prvenstva pa je slavila naša Janja Garnbret.
Tudi na tekmi v težavnostnem plezanju je Tjaša Slemenšek dosegla med kadetinjami 1. mesto.

V skupnem seštevku težavnosti si je med kadetinjami največ točk in naslov državne prvakinje ponovno priplezala Janja Garnbret, na drugem mestu je Tjaša Slemenšek, prav tako drugo mesto pa si je v kategoriji kadetov priplezal Zan Lovenjak Sudar.

Pri članicah sta si v težavnostnem plezanju 1. mesto v skupni razvrstitvi oziroma naslov državne prvakinje delili naša Janja Garnbret in Mina Markovič.

Našim plezalcem iskreno čestitamo!Tjaša
Janja državnoZan 2

Arhiv

Spremljajte nas na socialnih omrežjih

Osnovni podatki

Gimnazija
Trg mladosti 3,
3320 Velenje

03 89 60 600
03 89 60 660