srssersssdgimvssmicdsd

Podelitev priznanj gimnazije dijakom

V sredo, 24. 6. 2015, smo v veliki dvorani glasbene šole Frana Koruna Koželjskega tradicionalno podelili priznanja dijakom gimnazije. Dijaki so prejeli priznanja za dosežke v projektih, na tekmovanjih iz znanja, ter glasbenih in športnih področjih.

aIMG 6239Izjemna dijakinja gimnazije je Naja Mohorič

Naja je odlična dijakinja s širokim področjem delovanja, ki se poleg splošne gimnazije vzporedno izobražuje na glasbenem področju. Svoje srednješolsko obdobje je preživela izjemno aktivno. V štirih letih šolanja je z vztrajnim delom, neverjetno predanostjo, s skoraj neprekinjenim igranjem, na vajah in nastopih dosegla vrhunsko raven, ki jo je dokazovala na številnih nastopih in tekmovanjih tako v Sloveniji kot v tujini. Na domačih in mednarodnih nastopih je posegala po najvišjih mestih.

Izjemna športnica gimnazije je Nastja Govejšek

Nastja je izjemna plavalka, večkratna državna prvakinja, nosilka številnih državnih rekordov in naslovov, udeleženka največjih mednarodnih tekmovanj.

Izjemna dijakinja umetniške gimnazije je Urška Šehić

Urška je odlična dijakinja in odlična mlada glasbenica. Je zelo vzorna in vestna dijakinja z izrednim občutkom za glasbeno izražanje. S svojo predanostjo glasbi in kontinuiranim delom je dosegala vidne rezultate na tekmovanjih ter uspešno predstavljala našo šolo na številnih prireditvah, tako solistično kot v komornih zasedbah.

Arhiv

Spremljajte nas na socialnih omrežjih

Osnovni podatki

Gimnazija
Trg mladosti 3,
3320 Velenje

03 89 60 600
03 89 60 660