srssersssdgimvssmicdsd

SOBE POBEGA (ESCAPE ROOMS) na dnevih odprtih vrat na Gimnaziji Velenje

»Pozdravljeni, bodoči junaki današnjih izzivov!« S temi besedami smo naše obiskovalce pospremili na pustolovščino, ki smo jo zanje pripravili na Gimnaziji Velenje.

Vsem junakom, ki so se uspešno prebili od uganke do uganke vse do konca igre, iskreno čestitamo!

V igri soba pobega je med seboj tekmovalo kar 40 ekip iz 12 različnih osnovnih šol, ki so nas obiskale na naših dnevih odprtih vrat.

Ker mladi med seboj z veseljem tekmujete, vas bo najbrž zanimalo, katere ekipe so se od vseh štiridesetih, ki so sodelovale, najbolje odrezale. Pri rezultatih smo upoštevali porabljen čas, temu smo prišteli še morebitne pomoči, ki so jih skupine izkoristile, nekaterim pa pribili tudi nekaj kazenskih minut zaradi prekrškov.

Rezultati so naslednji:

1. mesto absolutnega zmagovalca je dosegla skupina OŠ Mislinja – Mojca Krajnc, Alja Pušnik, Manca Šverc, Klara Brodej, Katarina Vogrin in Jasmina Brešar, ki je naloge končala v rekordnih 21 minutah
2. mesto je dosegla ekipa OŠ Nazarje (vodja Vildana Šerifovič) v 25 minutah
3. mesto je dosegla ekipa OŠ Gorica (vodja Naida Nišič) v 27 minutah.

Seveda pa je še bolj kot zmagati pomembno sodelovati. Upamo, da ste v naši družbi preživeli prijetno urico in vam želimo, da se boste enako pogumno in uspešno lotevali tudi vseh drugih izzivov, ki jih boste v življenju srečali. Že s tem boste (ostali) junaki.

ZMAGOVALNA EKIPA OŠ MISLINJA

Arhiv

Spremljajte nas na socialnih omrežjih

Osnovni podatki

Gimnazija
Trg mladosti 3,
3320 Velenje

03 89 60 600
03 89 60 660