srssersssdgimvssmicdsd

DAN ZA RADOVEDNOST – predinformativni dan v Velenju

Letos v Velenju že deseto leto zapovrstjo organiziramo predinformativni dan, ki smo ga poimenovali Dan za radovednost. Mamenjen je vsem dijakom zaključnih letnikov in tudi vsem drugim zainteresiranim obiskovalcem.

Dijaki ta dan nimajo pouka. Udeležiti se morajo vsaj pet različnih predstavitev. Poleg predstavitev fakultet, višjih in visokih šol vam priporočamo tudi udeležbo na predstavitvi Vpisne službe UM, ki vam bo podrobneje predstavila vpisni postopek, predavanje Kariernega centra LJ z naslovom Kateri študij izbrati, če ne vemo, kaj bomo delali jutri, predstavitev Zavoda za zaposlovanje na temo Zaposlitev ali nadaljnji študij, predstavili pa se bodo tudi Študentski domovi in razložili postopek sprejema.

Posebej bi radi opozorili dijake na ureditev digitalnega potrdila za vpis – certifikata, s katerim bodo lahko svojo prijavo za vpis elektronsko podpisali. Zahteva za certifikat je v prilogi: (priloga GEN – fiz pdf). Dijaki jo ČITLJIVO izpolnijo, oddali pa jo bodo lahko skupaj z osebnim dokumentom naslednji dan, v četrtek, 25. 2. 2018, od 9.00 do 12.00 v pisarni svetovalne službe v pritličju gimnazije oz. lahko to uredijo tudi ne UE Velenje.

Želimo vam, da na ta dan pridobite veliko informacij, ki vam bodo v pomoč pri vpisu.   RAZPORED
ZAHTEVA ZA CERTIFIKAT

Arhiv

Spremljajte nas na socialnih omrežjih

Osnovni podatki

Gimnazija
Trg mladosti 3,
3320 Velenje

03 89 60 600
03 89 60 660