srssersssdgimvssmicdsd

Evropska_deklika_MAT_olimpijada
Inventura2022-016
umetnikiveer2U-117
Umetnikiveer3U-063
Start_UP_na_prostem
Maturantska_ekskurzija_panija
Kiparjenje_glina
ola_v_naravi_1_
Diamantni_maturant_Rok_TB_pri_Pahorju
IMG_20220223_110448
Obinskiprvakivodbojki
OtrocispostajeZoom-001
previous arrow
next arrow

TALENT MAGNET – anketa

Projekt @TalentMagnet, sofinanciran od EU, v katerem MO Velenje sodeluje kot projektni partner, se približuje koncu. Projekt obravnava velike družbene izzive (demografske dejavnike in trg dela), ki jih povzroča izseljevanje izobraženih mladih ljudi bodisi v večja mesta bodisi v tujino.Z različnimi aktivnostmi si MO Velenje prizadeva, da mesto Velenje ostane privlačno mladim izobraženim ljudem. Tako je MO Velenje v zadnjih dveh letih za 50% mladim znižala komunalni prispevek za novogradnjo, iz kvote najemniških stanovanj namenila pet stanovanj za mlade izobražene posameznike ter pred kratkim uvedla sofinanciranje najema kredita za mlade, ki prvič rešujejo stanovanjski problem. 


V okviru izvajanja projekta TalentMagnet se je v zadnjih dveh letih preizkusilo nekaj orodij, s katerimi bi mesto Velenje lahko postalo še bolj privlačno mladim. Z izpolnitvijo te ankete bomo pridobili podatek, katero od uporabljenih orodij: TalentMagnet Forum, Urban Hackathon, TalentMagnet klub in TalentMagnet app se vam je zdelo najbolj zanimivo in privlačno.

Povezava do ankete: https://1ka.arnes.si/a/c66d73d8  

Izpolnjevanje ankete vam bo vzelo največ 10 minut.

V sklopu projekta Talent Magnet je nastala aplikacija za mlade, ki je že aktivna in si jo lahko prenesejo preko Google play ali Apple trgovine. Ponuja platformo, ki vsebuje najpomembnejše informacije za mlade v mestu. Obenem vsebuje tudi zanimive kvize in motivacijske članke.

Povezavi do aplikacije:

TalentMagnet – Aplikacije v Googlu Play (google.com)

Connecting to Apple Music

#talentmagnet #dtp #interregdanube #interreg #danube #velenje #mestnaobcinavelenje #mestossrcem #talentmagnetapp

Arhiv

Spremljajte nas na socialnih omrežjih

Osnovni podatki

Gimnazija
Trg mladosti 3,
3320 Velenje

03 89 60 600
03 89 60 660