srssersssdgimvssmicdsd

Obvestilo

 1. Urejanje administrativnih zadev v času počitnic
  V času od 13. julija do 13. avgusta 2021,  lahko v glavnem tajništvu ŠC Velenje (rumena stavba) dvignete ali oddate naslednja potrdila:
  – prijava k popravnemu, diferencialnemu in dopolnilnemu izpitu
  – dvig letnih spričeval
  – dvig obvestil o uspehu na maturi in maturitetna spričevala
 1. Popravni izpiti v avgustovskem roku šolskega leta 2020/2021
  . Prijave za izpite je potrebno oddati do ČETRTKA, 19. avgusta 2021
  . Razpored opravljanja izpitov bo objavljen v ČETRTEK, 19. avgusta 2021
  . Priprave na popravne izpite bodo potekale v času od 20. do 25. 8. 2021 ob 8.0
  . Izpiti bodo potekali od 24. – 26. avgusta 2021 Želimo vam lepe počitnice!

Ravnateljica
Gabrijela FIDLER, univ. dipl. psih.

Preberi več

OD IDEJE DO RAZVOJA PODJETJA (predavatelj Igor Razbornik)

V petek, 6. 11. 2020, smo za dijakinje in dijake 3. letnikov gimnazije v okviru obveznih izbirnih vsebin organizirali zanimivo on-line predavanje. V uvodu je bilo predstavljeno podjetništvo kot izbira, kot volja do uveljavljanja svojih idej, do izbiranja in uresničevanja. S svojo podjetniško zgodbo je predavatelj Igor Razbornik predstavil paralelno tudi možnosti ženskega podjetništva. Od skromnih začetkov, a zanimivih idej in delavnosti ter ustvarjalnosti mu je uspelo v nekaj desetletjih ustvariti zgodbo o uspehu. Je vodja on-line akademije, vodja skupine 15 podjetij, ki kot skupina koordinirano delujejo v EU projektu Erasmus +.

Preberi več

Predstavitev poklica policist na ŠC Velenje

Vabljeni na prireditev predstavitve poklica policist. Prireditev oz. prikaz delovanja policije bo potekala v sredo, 11. marca, ob 10. uri na Medpodjetniškem izobraževalnem centru. Na prireditvi bo policija predstavila poklic policist in hkrati tudi opremo iz različnih delovnih področij znotraj policije. Tako se bo predstavila elitna Specialna enota, bombni tehniki, vodni top policije, konjenica, prometna policija, vodniki službenih psov s službenimi psi, posebna enota policije, maskota PIKA, mobilna policijska pisarna, predvsem pa bo na ogled tudi helikopter slovenske policije.

Preberi več

Učbeniki in delovni zvezki za šolsko leto 2020/21

Na seznamih, ki so na spodnjih povezavah, najdete vse učbenike in delovne zvezke, ki jih boste v posameznem programu in letniku potrebovali.
Rdeče obarvani so učbeniki, ki si jih boste lahko izposodili v učbeniškem skladu na šoli, črno obarvane pa si morate kupiti sami.

Seznam za gimnazijo in športni oddelek

Seznam za umetniško gimnazijo

Preberi več

Arhiv

Spremljajte nas na socialnih omrežjih

Osnovni podatki

Gimnazija
Trg mladosti 3,
3320 Velenje

03 89 60 600
03 89 60 660