srssersssdgimvssmicdsd

ZNANSTVENO PODPRTA PREHRANSKA DOPOLNILA V ŠPORTU

Na šoli smo imel zanimivo in praktično predavanje, ki je bilo namenjeno vsem dijakom športnih oddelkov Gimnazije Velenje. Predavatelj Matjaž Macuh, mag. športne prehrane, vodja podjetja Feel good.si, je dijakom nazorno pojasnil, kateri so tisti dodatki, ki lahko vplivajo na moč, eksplozivnost in vzdržljivost športnika. Brez dvoma je bilo spoznanje, da ne gre za čudežne tabletke ali čarobni prah, veliko. Kreatin, omega 3, vitamin D, soda bikarbona, kofein, elektroliti … To so najbolj znane stvari, pa veliko odrekanja in sistematičnega dela.

Hvala za odlično predavanje in vse napotke športnikom!

Klavdija Jug, pedagoška koordinatorica

Preberi več

Naši športniki dosegajo odlične rezultate na klubskem področju

MEDVED TJAŽ ODLIČEN NA JUDO POKALU
V soboto, 3. 10. 2020, je na Ptuju potekal Pokal Ptuja, kjer je naš dijak Tjaž Medved, 2. Š  in član Judo kluba Velenje dosegel  2. mesto v kategoriji kadetov U 18.

DIJAKINJE, ČLANICE KARATE KLUBA VELENJE USPEŠNE NA EKIPNEM DRŽAVNEM PRVENSTVU 2020
V soboto, 3. 10. 2020, je v Ljutomeru potekalo Ekipno državno prvenstvo 2020.
Ekipe so si trdo priborile medalje.
1. mesto so osvojile članice Kata ekipe, kjer je  nastopila tudi Kaja Česko, 4. Š in dve naši bivši dijakinji: Pia Cesar in  Šuhra Muharemović.
Aleksandra Centrih, 4. Š in Kaja Česko, 4. Š ter bivša dijakinja Šuhra Muharemović pa so  pri mlajših članicah Kumite open osvojile 2. mesto.

Preberi več

Vpis v športni oddelek

Vpis v športni oddelek

V športni oddelek gimnazijskega programa se lahko vpišejo kandidati, ki izpolnjujejo splošne pogoje (uspešno zaključena osnovna šola) ter posebne pogoje (športni dosežki).

Kandidati se na podlagi športne uspešnosti razvrstijo v statuse A, B in C. Za določitev statusa so izdelana posebna merila, po katerih nacionalne panožne zveze določijo status posameznemu kandidatu športniku.

Status A

 • vsi kategorizirani športniki Olimpijskega komiteja Slovenije – ZŠZ oz. tisti, ki v času do izvedbe prvega kroga izbirnega postopka dosežejo rezultat, ki je skladno s kriteriji OKS pogoj za pridobitev naziva kategoriziranega športnika;
 • individualni športi: športniki, ki v olimpijskih športih na uradnih državnih prvenstvih nacionalnih panožnih športnih zvez dosegajo uvrstitve od 1. do 5. mesta v svoji disciplini in svoji starostni kategoriji, ter rekorderji ali športniki, ki dosegajo uvrstitve od 1. do 5. mesta na razvrstitveni lestvici nacionalnih panožnih športnih zvez, ali mednarodno priznane športne dosežke, ki jih ovrednoti nacionalna panožna športna zveza;
 • ekipni športi: športniki, ki so člani državnih reprezentanc v olimpijskih športih oz. jih nacionalna panožna športna zveza razglasi za zelo perspektivne mlade igralce.

Status B

 • individualni športi:

       športniki, ki v neolimpijskih športih na uradnih državnih prvenstvih nacionalnih panožnih športnih zvez dosegajo uvrstitve od 1. do 3. mesta v svoji disciplini in svoji starostni kategoriji, ter rekorderji ali športniki, ki dosegajo uvrstitve od 1. do 3. mesta na razvrstitveni lestvici nacionalnih panožnih športnih zvez, ali mednarodno priznane športne dosežke, ki jih ovrednoti nacionalna panožna športna zveza;

       športniki, ki v olimpijskih športih na uradnih državnih prvenstvih nacionalnih panožnih športnih zvez dosegajo uvrstitve od 6. do 10. mesta v svoji disciplini in svoji starostni kategoriji, ter rekorderji ali športniki, ki dosegajo uvrstitve od 6. do 10. mesta na razvrstitveni lestvici nacionalnih panožnih športnih zvez, ali mednarodno priznane športne dosežke, ki jih ovrednoti nacionalna športna panožna zveza;

 • ekipni športi:

       športniki, ki so člani državnih reprezentanc v neolimpijskih športih oziroma jih nacionalna panožna športna zveza razglasi za zelo perspektivne mlade športnike;

       športniki, ki so v olimpijskih športih na uradnih državnih prvenstvih nacionalnih panožnih športnih zvez državni prvaki.

Status C

 • individualni športi, ekipni športi: športniki, ki so v rednem procesu treniranja in tekmujejo v ligaškem sistemu uradnih tekmovalnih sistemih nacionalne panožne športne zveze za naslov državnega prvaka v svoji starostni kategoriji. Prednost imajo kandidati iz športov, uvrščenih v prve štiri razrede kriterijev Ministrstva za šolstvo in šport – Direktorata za šport.

Dokazila o športnih dosežkih, kot posebnem vpisnem pogoju za izobraževanje v programu Gimnazija- športni oddelek:

 • izpolnjen posebni obrazec, na katerem nacionalna panožna športna zveza potrdi, da je kandidat pri njej registriran in da tekmuje v uradnem tekmovanju te športne zveze ter da po športnih dosežkih skladno z merili za izbiro kandidatov sodi v športni oddelek
 • s strani društva ali kluba potrjen izpolnjeni posebni obrazec, na katerem je izjava trenerja o sodelovanju s športnim koordinatorjem, podatki o perspektivnosti mladega športnika, podatki o programu treniranja in tekmovanj, o športnih ciljih in kandidatovih najboljših rezultatih
 • potrdilo Olimpijskega komiteja Slovenije, o dodelitvi in trajanju naziva, če ga kandidat ima.

Cilji gimnazijskega programa – športni oddelek

Osnovni namen športnega oddelka je omogočiti dijakom športnikom take pogoje šolanja v gimnazijskem programu, da lahko združujejo zahteve izbrane športne panoge in šole ter so hkrati uspešni na obeh področjih.

 POSEBNOSTI ŠPORTNIH ODDELKOV

 • V športnem oddelku je največ 22 dijakov
 • Možnost športnih izostankov zaradi udeležbe na tekmi, pripravah, meritvah,…
 • Organizirana učna pomoč za dijake, ki so odsotni od pouka zaradi športnih obveznosti
 • Napovedano ustno in pisno ocenjevanje
 • Več ur športne vzgoje
 • Šole v naravi, tečaji, predavanja, testiranje, zdravstveno zavarovanje,…
 • Za usklajeno delo in sodelovanje med šolo-starši-trenerji skrbijo razrednik ter športni in pedagoški koordinator
 • Dijaki športniki, ki imajo status Olimpijskega komiteja Slovenije, lahko zaprosijo še za dodatne ugodnosti (podaljšanje šolskega leta,…)
 • Možnost prehajanja iz športnega v splošni oddelek in obratno
Preberi več

Dnevi športa na gimnaziji

V torek, 22. 9. 2020 , smo na atletskem stadionu Velenje izvedli atletski športni dan za 1. letnike ter v sredo, 23. 9. 2020, na DAN ŠPORTA, planinske izlete za višje letnike: 2. letniki so bili na Golteh, 3. letniki na Uršlji gori in 4. letniki na Smrekovcu.

Čestitamo za udeležbo, rezultate in vztrajnost!

AKTIV ŠVZ

Preberi več

LETNI PROGRAM DELA ŠPORTNIH ODDELKOV GIMNAZIJE VELENJE ZA ŠOLSKO LETO 2020/21

LETNI PROGRAM DELA ŠPORTNIH ODDELKOV   GIMNAZIJE VELENJE ZA ŠOLSKO LETO 2020/2021

Zakon o gimnaziji zagotavlja posebej nadarjenim mladim športnikom prilagojeno izvajanje izobraževanja in povečan obseg športne vzgoje. Dijakom športnikom so s tem zagotovljeni temeljni pogoji za doseganje ustrezne ravni učne in športne uspešnosti.

Letni program dela športnih oddelkov  temelji na Učnem načrtu za športno vzgojo v športnih oddelkih Gimnazije. 

Namen športne vzgoje je opraviti del osnovnega treninga, v višjih letnikih v dogovoru s trenerji pa tudi del specialnega treninga. Dijaki športniki naj pri športni vzgoji pridobijo čim več gibalnih izkušenj in osnovne kondicije ter ustrezna športna teoretična znanja.

Preberi več

PLAVANJE: ODPRTO DRŽAVNO PRVENSTVO V KRANJU

Od četrtka, 15. 10. 2020, pa do nedelje, 18. 10. 2020, je potekalo Letno odprto državno prvenstvo v olimpijskem pokritem bazenu v Kranju. Nastopili so tudi člani Plavalnega kluba Velenje, ki so dijaki  naše gimnazije. Sara Navodnik, dijakinja 1. Š, je osvojila dve medalji, srebrno na 200 m hrbtno in bronasto na 100 m hrbtno. Tudi ostali gimnazijci so si izboljšali osebne rekorde.
V posameznih mladinskih in kadetskih  finalih so nastopili tudi: Nik Ramšak Rotenhajzer (100 m hrbtno in 200 m hrbtno), Ema Jovan (50 m delfin in 50 m prosto) in Sara Navodnik (100 m prosto, 200 m prosto, 100 m hrbtno in 200 m hrbtno).
Za ta del sezone, zaradi korone trenirajo šele od septembra, so plavalci in plavalke Plavalnega kluba Velenje prikazali zelo dobro pripravljenost in si z borbenostjo priplavali veliko osebnih rekordov.

Čestitamo!

Preberi več

ODLIČNI DOSEŽKI NAŠIH ATLETOV IZ ATLETSKEGA KLUBA VELENJE

Atletske novice z dosežki naših dijakov iz Atletskega kluba Velenje:

Velenje, 30. 8. 2020

Na ekipnem prvenstvu Slovenije za mlajše mladince in mladinke je

Sebastjan Turinek, 2. Š, zmagal v teku na 400 m,

Bruno Šonc 2. Š, je osvojil 3. mesto v teku na 3000 m,

AljaTrupej, 3. Š, je v teku na 400 m osvojila 2. mesto,

Naida Nišić, 1. Š, pa je zmagala v metu kladiva.

Celje, 6. 9. 2020:

Na atletskem pokalu Slovenije za starejše mladince in mladinke je

Sebastjan Turinek, 2. Š, zmagal v teku na 800 m in osvojil 3. mesto v teku na 400 m,

Filip Dominković, 4. Š, je osvojil 1. mesto v metu kopja,

Tjaša Prostor, 2. Š, pa je osvojila 2. mesto v tekmovalni hoji na 5000 m.

OSTALI VIDNI DOSEŽKI:

Preberi več

23. SEPTEMBER – dan slovenskega športa

Spodbujanje športne dejavnosti in slovenskega ponosa

Pobudnik za razglasitev praznika je bil Olimpijski komite Slovenije – Združenje športnih zvez, idejo pa so z navdušenjem pospremile tudi lokalne skupnosti in Strokovni svet vlade RS za šport. S tem praznikom se bomo Slovenci torej poklanjali slovenskemu športu, njegovim številnim uspehom in njegovi izjemni povezovalni vlogi v okviru našega naroda.

»23. september ni le še eden na seznamu slovenskih državnih praznikov. To je praznik s posebnim pomenom, posvečen slovenskemu športu in promociji športa v najširšem smislu, s posebnim poudarkom, da vse Slovenke in Slovenci praznik obeležijo z lastno telesno dejavnostjo,« je o tem povedal predsednik OKS – ZŠZ Bogdan Gabrovec.

Zakaj 23. september?

Šport je v Sloveniji eden izmed najbolj pogostih načinov preživljanja prostega časa, hkrati pa državljane spodbuja k trudu, sodelovanju in povezovanju. Uspehi naših vrhunskih športnikov že od ranih začetkov organiziranega športa na Slovenskem pa vse do današnjih dni krepijo narodno zavest in promovirajo Slovenijo na svetovni ravni.

Eden izmed takšnih zgodovinskih trenutkov je bil 23. september 2000, ko je na olimpijskih igrah v Sydneyu prvič zazvenela slovenska himna. Takrat so prvo slovensko olimpijsko zlato osvojili veslača Iztok Čop in Luka Špik ter strelec Rajmond Debevec. Od tega letos mineva okroglih 20 let.

Poleg tega se 23. septembra v Evropi začenja Evropski teden športa, iniciativa Evropske komisije za spodbujanje telesne dejavnosti. Iniciativi se seveda pridružuje tudi Slovenija.

Vir: DELO, Lara Oštrbenk, novinarka

Preberi več

NAJUSPEŠNEJŠI ŠPORTNIKI ŠOLE ŠOLSKO LETO 2019/20

PETER ŠIŠKO, 4. Š, ROKOMET – ŠPORTNIK ŠOLE

Slovenski mladinski reprezentant

Perspektivni razred OKS

Peter Šiško, dijak 4. Š je član mladinske ekipe Rokometnega kluba Gorenje Velenje in stalni član mladinske reprezentance Slovenije. Igra na položaju srednji ali levi zunanji igralec. V šolskem letu 2017/2018 je z mladinsko ekipo osvojil 2. mesto na Olimpijskem festivalu evropske mladine (EYOF) Gyoru ter prav tako z mladinsko reprezentanco sodeloval na evropskem prvenstvu na Hrvaškem, kjer so osvojili 9. mesto in bil na eni izmed razglašen za najboljšega igralca. V lanskem  letu 2019 je prav tako z mladinsko reprezentanco Slovenije sodeloval na mladinskem svetovnem prvenstvu v Skopju, kjer so osvojili 13. mesto. S kadetsko rokometno ekipo Gorenja Velenje je dosegel 4. mesto, z mladinsko ekipo pa 2. mesto v državnem prvenstvu. Zadnji dve leti je najboljši strelec državnega mladinskega prvenstva in občasni član članske ekipe rokometnega kluba Gorenje Velenje. Vsa leta šolanja na Gimnaziji je uspešno nastopal za šolsko rokometno ekipo in z njo lansko šolsko leto osvojil 4. mesto na državnem šolskem športnem tekmovanju. V športnem oddelku  je veljal za tihega, prijaznega in vestnega dijaka, ki je navkljub velikim športnim obremenitvam redno izpolnjeval šolske obveznosti.

S prizadevnim delom in veliko mero motivacije se želi tudi v prihodnje ukvarjati s tem športom na profesionalni ravni. S svojo vztrajnostjo pa je prispeval tudi k prepoznavnosti in promociji  športnih oddelkov na Gimnaziji Velenje v lokalnem okolju in širše.    

PIA CESAR, 4.U, KARATE

Mladinska in članska reprezentantka

Mladinski razred OKS

Pia je dijakinja 4. U in članica karate kluba Velenje. Je mladinska in članska reprezentantka Slovenije, ki je zadnja leta nastopila na velikih tekmovanjih ter dosegla nasednje rezulate:

1. mesto – kata mladinke na državnem prvenstvu do 21 let 2017,

1. mesto – kata mladinke na državnem  prvenstvu do 21 let 2018,

1. mesto – kata ml. članice na državnem prvenstvu do 21 let 2019,

3. mesto – kata članice na državnem prvenstvu za člane in članice 2019

2. mesto – kata mladinke in 3. mesto – kata članice na Ljubljana Open 2019,

3. mesto – kata članice na Maribor Open 2019,

1. mesto – kata mladinke in  2. mesto – kata članice na  Postojna Open 2019,

3. mesto – kata mladinke na Slovenia Open 2019,

2. mesto – kata mladinke na Grand Prix Croatia 2019,

11. mesto – kata mladinke na evropskem mladinskem prvenstvu 2019,

3. mesto – kata mladinke na Austria Junior Open 2019,

5. mesto – kata članice na Balkanskem članskem prvenstvu 2019,

17. mesto – kata članice na evropskem članskem  prvenstvo 2020.

Pia Cesar (druga z leve)

FILIP DOMINKOVIČ, 3. Š, ATLETIKA

Filip Dominković, 3. Š in član Atletskega kluba Velenje je na državnem ekipnem prvenstvu za člane in članice osvojil 2. mesto z metom  63.26 m z 800 g kopjem.

Na odprtem prvenstvu Hrvaške v Splitu je kopje vrgel 67.87m,  vendar je tekmoval izven konkurence. Na atletskem mitingu pa je konec maja 2020 pometel z vso konkureco in zmagal kategoriji starejši mladinci.  Postal je tudi najboljši športnik kadet v Mestni občini Velenje za leto 2019.

ALJA TRUPEJ, 2. Š,  ATLETIKA

Mladinski razred OKS

Alja Trupej je dijakinja 2. Š in članica Atletskega kluba Velenje, ki je na ekipnem prvenstvu za člane in članice kot  članica štafete 4 x 400 m postavila nov državni rekord časom 2:41,22. Postala je tudi najboljša športnica kadetinja v Mestni občini Velenje za leto 2019.

Alja Trupej (prva z leve)

MAJA MAROLT, 2.Š ODBOJKA

Mladinski razred OKS

Maja Marolt je dijakinja 2. Š in članica odbojkarskega Kluba Braslovče, ki z odbojko na mivki in odbojkarsko ekipo Braslovče dosega odlične rezulate v kadetski, mladinski in članski konkurenci.

V odbojki na mivki je v kategoriji U 18 postala državna prvakinja ter tudi prvakinja srednjeevropskega tekmovanja MEVZA.

V dvorani je nastopila v treh kategorijah. Kadetinje so osvojle 1. mesto v A ligi vzhod, mladinke 6. mesto v državi, s člansko ekipo pa je  napredovala v 1. B državno odbojkarko ligo.

PIA ČRETNIK,  SABLJANJE

Slovenska kadetska reprezentantka

Državni razred OKS

Pia Čretnik je dijakinja 2. Š in je članica sabljaškega kluba Rudolf Cvetko Velenje. Je slovenska kadetska reprezentantka in je na državnem prvenstvu je osvojila 1. mesto v kategoriji floret mladinke in 2. mesto mesto v kategoriji floret kadetinje.

Pia Čretnik (tretja z leve)

JAKOB JURJEVEC,  4.Š, SABLJANJE

Slovenski mladinski reprezentant

Državni razred OKS

Jakob  Jurjevec je dijak 4. Š in član sabljaškega kluba Rudolf Cvetko Velenje. Je slovenski mladinski reprezentant in je na državnem prvenstvu je osvojil 3. mesto v kategoriji floret mladinci.

 

Jakob Jurjevec (sedi drugi z leve)

MATEVŽ SUŠEC, 3. Š, ATLETIKA

Mladinski razred OKS

Matevž Sušec je dijak 3. Š in član Atletskega kluba Velenje. Na atletskem prvenstvu Slovenije za starejše mladince je zmagal v teku na 1500 m.

SEBASTJAN TURINEK, 1. Š, ATLETIKA

Slovenski reprezentant U 16

Sebastjan Turinek je dijak 1. Š in član Atletskega kluba Velenje, ki je na prvenstvu Slovenije za pionirje in pionirke  zmagal  v teku na 1000 m in se uvrstil v reprezentanco Slovenije U 16. Kot član štafete  4 X 300 m pa prav tako osvojil 1. mesto.

Sebastjan Turinek (na sredini)

MIHA KASTELEC, 3. Š TENIS


Miha Kastelec, dijak 3. Š, je postal teniški podprvak v kategoriji fantje do 18 let posamezno.
Turnir je potekal od 17.9.-19.9.2019 v TK Svoboda Ljubljana, nastopilo pa je 28 tekmovalcev.

Miha Kastelec (prvi z leve)

GREGOR VERBUČ, 2. Š , Športno plezanje

Perspektivni razred OKS

Gregor Verbuč je dijak 2. Š in član Šaleškega alpinističnega odseka v športnem plezanju je

na državnem šolskem športnem tekmovanju je osvojil 3. mesto.

TJAŽ MEDVED, 1.Š, JUDO

Tjaš Medved je dijak 1. Š in član Judo kluba Velenje je na novoletnem turnirju  v  starostni kategoriji U 14 in U 16, mlajši kadeti do 73 kg, je osvojil odlično 3. mesto.

Tjaž Medved (tretji z leve)

HANA BRITOVŠEK, 2. Š, SINHRONO PLAVANJE

Državni razred OKS

Slovenska članska reprezentantka

Hana Britovšek je dijakinja 2. Š  in članica plavalnega kluba Triglav Kranj Synchro, kjer tudi trenira sinhrono plavanje. Je reprezentantka Slovenije v članski kategoriji in je letos v duetu s Tio Delopst 3.U,  nastopila na mednarodnem tekmovanju v Pragi. Državno prvenstvo je  letos žal odpadlo.

TIA MARIJA DELOPST, 3.U, SINHRONO PLAVANJE

Državni razred OKS

Slovenska članska reprezentantka

Tia Delopst je dijakinja 3. U in članica plavalnega kluba Triglav Kranj Synchro, kjer tudi  trenira sinhrono plavanje. Je reprezentantka Slovenije v članski kategoriji in  je letos v duetu s Hano Britovšek, 2. Š,  nastopila na mednarodnem tekmovanju v Pragi. Državno prvenstvo  je letos žal odpadlo.

HANA BRITOVŠEK (prva z leve), TIA MARIJA DELOPST (druga z leve)

ŠPORTNI DOSEŽKI DIJAKOV

TIN KRSTULOVIĆ, 4. Š, TENIS

Tin Krstulović dijak 4. Š in član Tenis Kluba Ptuj je četrti nosilec in trinajsti igralec lestvice TS. Letos je postal prvak teniškega odprtega prvenstva Diners za člane, kar je njegov prvi naslov na članskih turnirjih TS.

TIAN SKAZA, 1. Š, ATLETIKA

Tian Skaza je dijak 1.Š in član Atletskega kluba Velenje, ki je je na prvenstvu Slovenije za pionirje in pionirke kot član štafete  4 X 300 m  osvojil 1. mesto.

TJAŠA PROSTOR, 1. Š, ATLETIKA

Tjaša Prostor je dijakinja, 1. Š, ki je prvenstvu Slovenije v tekmovalni hoji na 3000 m osvojila

 2. mesto.

SANDRA ŠMERC, 2. Š,  ATLETIKA

Mladinski razred OKS

Sandra Šmerc je dijakinja 2. Š in članica Atletskega kluba Velenje.  Na atletskem mitingu pje konec maja 2020 je v teku na 1500 m med članicami osvojila 3. mesto.

TAMARA LOGAR, 3, Š PLAVANJE

Državni razred OKS

Tamara Logar je dijakinja 3. Š in članica plavalnega kluba Velenje. Na mednarodnem  tekmovanju v v Innsbrucku je  osvojila tri druga mesta v  ženski štafeti 4 x 50 m mešano.

NIKA GERŠAK, 3.Š, PLAVANJE

Državni razred OKS

Nika Geršak je dijakinja 3. Š in članica plavalnega kluba Velenje. Na državnem prvenstvu Slovenije v plavanju je kot članica štafete 4 x 50 m mešano osvojila 2. mesto med članicami.

JAŠA GRADIŠEK, 4.Š , PLAVANJE

Državni razred  OKS

Jaša Gradišek je dijak 4. Š in član plavalnega kluba Velenje. Na mednarodnem  tekmovanju v v Innsbrucku je osvojil 1. mesto na 100 m prosto ter  tri druga mesta  v moški štafeti 4 x 50 m prosto v svoji kategoriji oz. letniku.

ANŽE PERC, 2. Š, PLAVANJE

Državni razred OKS

Anže Perc je dijaki 4. Š in član plavalnega kluba Velenje. Na mednarodnem  tekmovanju  v Innsbrucku je osvojil 3. mesto na 50 m in 100 m prosto ter tri druga mesta  tudi v moški štafeti 4 x 50 m prosto v svoji kategoriji oz. letniku.

ŠUHRA MUHAREMOVIĆ, 4.Š, KARATE

Slovenska reprezentantka Slovenije U 21

Šuhra Muharemović  je dijakinja 4. Š in članica Karate kluba Velenje. Na državnem tekmovanju je osvojila  2. mesto v kategoriji kata mlajše članice. Je slovenska reprezentantka v kategoriji kata U 21.

KAJA ČESKO, 3. š, KARATE

Slovenska reprezentantka Slovenije U 21

Kaja Česko je dijakinja 3. Š in članica Karate kluba Velenje. Na državnem tekmovanju je osvojila  3. mesto v kategoriji kata mladinke in 5. mesto v kategoriji kata članice. Udeležila se je tudi balkanskega prvenstva. Je reprezentantka Slovenije v kategoriji kata mladinke, konec junija pa prestopa v kategorijo kate U 21.

ALJA KUTIJA, 1. Š, KARATE

Slovenska mladinska reprezentantka

Alja Kutija  je dijakinja 1. Š in članica Karate kluba Velenje. Na državnem tekmovanju je osvojila  3. mesto v kategoriji kata kadetinje. Je mladinska reprezentantka Slovenije v karateju.

Preberi več

Arhiv

Spremljajte nas na socialnih omrežjih

Osnovni podatki

Gimnazija
Trg mladosti 3,
3320 Velenje

03 89 60 600
03 89 60 660