srssersssdgimvssmicdsd

Novoletni judo turnir

v Celju je bil 7. 12. 2019 novoletni judo turnir, na katerem je nastopilo 280 tekmovalcev iz 41 klubov in 6 držav.
V starostni kategoriji U14 in U16, mlajši kadeti do 73 kg, je nastopil tudi Tjaš Medved (Judo klub Velenje) iz 1. Š ter osvojil odlično 3. mesto.

Čestitamo!

Preberi več

Državno tekmovanje v karateju

V soboto, 23. 11. 2019, je bilo v Celju državno tekmovanje v karateju, kjer so naše dijakinje odlično nastopile. Pia Cesar, 4. U: 1. mesto kata mlajše članice, Šuhra Muharemović, 4. Š: 2. mesto kata mlajše članice, Kaja Česko, 3. Š: 3. mesto kata mladinke, Alja Kutija, 1. Š: 3. mesto kata kadetinje, Tia Jakob Kulovič, 1. Š: 5. mesto kata kadetinje.

Čestitamo!

Preberi več

Občinsko tekmovanje v odbojki za dijake in dijakinje ŠCV

Pri dijakih so nastopili: Elektro in računalniška šola, Gimnazija in Šola za strojništvo, geotehniko in okolje.

Pri dijakinjah pa: Gimnazija in  Šola za storitvene dejavnosti.

Z zmago so se dijakinje naše gimnazije uvrstile na področno tekmovanje, kjer jim želimo veliko uspeha!
Nastopile so: Stropnik Brina, 4. Š, Penica Tjaša 4. Š, Spital Teja, 3. Š, Brusnjak Pia, 3. Š, Marolt Maja, 2. Š, Zaluberšek Manca, 2. Š, Nahtigal Manca, 2. Š, Tonkli Enja, 2. Š, Moličnik Zoja , 1. Š  in Pačnik Ines. 2. A. Vodja ekipe : Morena Pergovnik
Čestitamo!

Preberi več

Odbojka na mivki

V torek, 1. 10. 2019, je bilo v Zrkovcih polfinalno tekmovanje  v odbojki na mivki. Za našo šolo so nastopile Maja Marolt, Manca Nahtigal, Enja Tonkli in Manca Zaluberšek iz 2. Š ter Zoja Moličnik, 1. Š.
Ekipa je osvojila 2. mesto med osmimi polfinalistkami. Na državni finale pa se uvrsti le prva ekipa. Dijakinjam čestitamo za prikazano igro, v finalu so izgubile tesno z 1 : 2 proti II. gimnaziji Maribor.
Vodja ekipe: Morena Pergovnik.
Čestitamo!

Preberi več

Odbojka dijakinje, četrtfinale, Celje 14. 1. 2020

Ekipa Gimnazije Velenje je na državnem četrtfinalnem šolskem tekmovanju v odbojki prikazala odlično igro, tekme pa so bile zelo izenačene. Na koncu so osvojile 2. mesto, kar ni zadoščalo za polfinale.

Čestitamo za prikazano in borbeno igro ter z vami delimo nekaj lepih utrinkov!

Rezultati:
Gimnazija Celje – center : Šolski center Velenje (gimnazija)
0 : 2 (15 : 25, 22 : 25)
Šolski center Velenje (gimnazija) : III. Gimnazija Maribor
1 : 2 (25 : 23, 18 : 25, 8 : 15)
III. Gimnazija Maribor : Gimnazija Celje – center
2 : 1 (25 : 22, 21 : 25, 17 : 15)

Preberi več

Področno tekmovanje v košarki

V petek, 13. 12. 2019, je bilo področno tekmovanje v košarki za dijake. Nastopili so: Gimnazija Velenje, Gimnazija Ravne na Koroškem in Gimnazija Slovenj Gradec. Srečanja so bila odigrana v športnem duhu. Z največ znanja, spretnosti in tudi kančkom sreče je  Gimnazija Velenje postala področni prvak in se tako uvrstila v četrtfinale državnega šolskega tekmovanja.

Čestitamo

Preberi več

Odbojka, področno tekmovanje za dijakinje, Ravne na Koroškem, 28. 11. 2019

Ekipa dijakinj naše gimnazije nadaljuje z zmagami proti koroškim odbojkaricam. Najprej so dramatično premagale gimnazijo z Raven na Koroškem z 2 : 1, nato še ekipo Srednje zdravstvene šole iz Slovenj Gradca z 2 : 0 ter se tako uvrstile v četrtfinale šolskega športnega tekmovanja v odbojki.

Za šolo so nastopile: Stropnik Brina, Tjaša Penica, Teja Spital, Pia Brusnjak, Maja Marolt, Manca Nahtigal, Enja Tonkli, Zoja Moličnik, Ines Pačnik, Ema Hojan in Lara Ostervuh. Vodja ekipe: Morena Pergovnik.
Čestitamo in želimo veliko uspeha in športne sreče v nadaljevanju tekmovanja!

Preberi več

Atletika

Na državnem ekipnem srednješolskem tekmovanju v atletiki, je ekipa dijakinj Gimnazije Velenje osvojila 7. mesto. Ekipa gimnazije Velenje: Nika Jenko, Laura Hrovat, Hana Marovt, Alja Trupej, Tinkara Miklavžin, Sandra Šmerc, Tjaša Prostor, Tia Sulejmanović, Ema Hojan, Manca Svitlica Valoh, Manca Cesar, Nina Kovačević, Katarina Kladnik in Maja Gavrilović. Vodja ekipe: Helena Hliš Bukovnik.

Čestitke vsem dijakinjam!

Preberi več

Arhiv

Spremljajte nas na socialnih omrežjih

Osnovni podatki

Gimnazija
Trg mladosti 3,
3320 Velenje

03 89 60 600
03 89 60 660