srssersssdgimvssmicdsd
  • Gimnazija

KOŠARKA 3×3 IN NAŠI GIMNAZIJCI

Ekipa 3×3 Amaterji v sestavi Filip Razdevšek, Tevž Radšel, Tadej Kumer in Jan Zapečnik so postali državni prvaki v košarki 3×3 v starostni kategoriji U-18.

Iskrene čestitke!

Vir: Košarkarski klub Elektra

Preberi več

Matic Bizjak Jambrović iz 1. Š odličen na zaključku sezone na državnem prvenstvu v Kranju

Od četrtka (4. 8. 2022) pa do nedelje (7. 8. 2022) je v pokritem olimpijskem bazenu v Kranju potekalo Letno odprto združeno državo prvenstvo Slovenije. Na njem je nastopilo skoraj 300 plavalcev in plavalk iz 22 slovenskih plavalnih klubov. Dopoldanskim kvalifikacijam so sledili popoldanski finali po kategorijah.

Matic Bizjak Jambrović je osvojil naslov državnega prvaka, saj je osvojil zlato v disciplini 50 m delfin in 50 m prosto. V disciplini 50 m hrbtno je osvojil naslov državnega kadetskega podprvaka in hkrati popravil klubski rekord, ki zdaj znaša 28,20. Komplet medalj je Matic dopolnil v disciplini 100 m prosto, ko si je priplaval bronasto odličje.

Čestitke za odlične dosežke!

(Foto in povzeto po Plavalni klub Velenje.)

Preberi več

Še zadnji izziv letos: angleščina

Dijaki 1. in 2. letnika so se v petek, 10. 6. 2022, imeli priložnost pomeriti med seboj v znanju angleščine. Kar 25 dijakov naše šole se je lotilo tega izziva in največ znanja v prvih letnikih so pokazali:  

Preberi več

POLETNI UTRINKI Z ODBOJKE NA MIVKI

Ponosni smo na Majo Marolt, najboljšo športnico Gimnazije ŠC Velenje, ki je julija 2022 s soigralko postala državna prvakinja v odbojki na mivki v članski kategoriji.  

Na turnirju serije Volleyball World Beach Pro Tour Futures v odbojki na mivki v Ljubljani pa je osvojila izjemno drugo mesto.  

Čestitamo! 

Preberi več

Odličen uspeh Sare Navodnik

Naša dijakinja Sara Navodnik, ki je članica Triatlon kluba Velenje, je na državnem prvenstvu v sprint triatlonu: plavanje, kolesarjenje in tek osvojila odlično 3. mesto!

Čestitamo!

Preberi več

Arhiv

Spremljajte nas na socialnih omrežjih

Osnovni podatki

Gimnazija
Trg mladosti 3,
3320 Velenje

03 89 60 600
03 89 60 660